0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

ATLANTIDSKI prstan - ženski obseg

ATLANTIDSKI  prstan - ženski obseg
ATLANTIDSKI  prstan - ženski obseg ATLANTIDSKI  prstan - ženski obseg
Kako izbrati velikost?
Material: Srebro 925
Izdelek je na zalogi
Redna cena 39,90€. Prihranite 11,40 € (29 %)
Spletna cena: 28,50€
Dodaj v košarico

Atlantidski prstan je narejen po načrtih iz starodavnega Egipta.Teža prstana 5,1 g. Oblika tega prstana s tremi črtami, šestimi piramidami in dvema enakostraničnima trikotnikoma, ki je ezoterična oblika s pomembnimi učinki, oddaja posebna mikrovalovanja, t.i. sevanje oblik, s katerimi se ukvarja radiestezija. Ima tri glavne funkcije:.
Zaščita - V dolgih letih proučevanja se je atlantidski prstan s svojo energetsko obliko pokazal, kot močan sprejemnik kozmične energije, ki je odlična zaščita proti negativnim sevanjem kakršegakoli izvora, celo pri avtomobilskih nesrečah, kot kažejo številna pričevanja. Z njim se zavarujemo tudi pred škodoželjnostjo, agresijo, fetišizmi in prekletstvi.
Zdravljenje - Prstan ne zdravi neposredno, ampak le obnovi zablokirane energetske tokove. Raziskovalci so dosegli zanimive rezultate pri nevrovegetativnih motnjah in krvnem obtoku. Prstan blaži poškodbe in organske motnje, ponovno vzpostavlja funkcije, ki so bile motene in odpravlja bolečine. Učinek prstana je odvisen od funkcije, ki jo imajo posamični prsti v odnosu do določenih telesnih funkcij in organov:
Palec: dihalni organi; Kazalec: živčni sistem, vitalnost; Sredinec: kosti; Prstanec: genitalije, srce, simpatično in parasimpatično živčevje, prebavila; Mezinec: krvni obtok
Intuicija - Če nosimo atlantidski prstan, se nam poveča intuicija, percepcija in telepatske sposobnosti, s katerimi so med seboj komunicirali egipčanski svečeniki. Odpirajo se nam velike perspektive mentalne odprtosti. Učinkovit je pri različnih parapsiholoških fenomenih in tehnikah, ki so bile neznane celo Egipčanom kot dedičem Atlantide.
ČIŠČENJE PRSTANA - Za energetsko čiščenje uporabimo kristal kamene strele (lahko piramido) - prstan nataknemo na kristal in ga pustimo čez noč, da se očisti in osveži. Mehansko prstan normalno čistimo s krpico za srebrn nakit ali s krpico z mikro vlakni.
Atlantidski prstan za ženske ali moške sta popolnoma enaka po obliki in delovanju. Razlika je le v velikosti (obsegu). V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri velikosti prstana, nas lahko pokličete na tel. 01/436 25 47 in z veseljem vam bomo pomagali. .Sorodni artikli:

ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek
25,90€
Nihalo iz kamene strele Nihalo iz kamene strele
19,90€ (-25 %)
14,90€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2020 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.