0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Spoštovane stranke,

 

Naročanje na spletu deluje nemoteno! Odprti sta obe trgovini Kamen - Stari trg 32 in Dunajska 23, Lj. kjer je možen tudi osebni prevzem - odprto med 10 -19 h oz. po dogovoru. Ko bo vaše naročilo pripravljeno, vas bomo obvestili z e-pošto ali Sms sporočilom.

Prosimo, da  ob vstopu v trgovino razkužite roke.

Zavedajmo se, da lahko le s skupnim trudom ohranimo dobrobit posameznika. Držimo skupaj in ostanimo zdravi.

Hvala za zaupanje,

vaš Nakit Kamen

Kontaktni podatki podjetja:
Ime podjetja: ORBIS, Ljubljana, d.o.o.
Naslov podjetja: DUNAJSKA CESTA 21, 1000 LJUBLJANA
Telefonska številka: 01 436 23 34
Faks: 01 436254
Spletna stran: www.nakit-kamen.si
E-mail naslov: info.kamen@orbis.si

Podatki o podjetju:
TRR: 0204 4001 5320 517
IBAN: SI56 0204 4001 5320 517 (Nova LB Ljubljana)
Matična številka: 5335639000
Ident. Številka za DDV (ID): SI 15961877
Zavezanec za DDV: Da
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani (Vložna št.: 10455600).
Ustanovitev družbe: 10.01.1990; SRG zadnjega vpisa (15.10.2001): 200114143; Osnovni kapital: 3.500.000 SIT

Letak - navodilo o obvezni izdaji in shranjevanju računa je na spodnji povezavi:
VKLOPI RAZUM - ZAHTEVAJ RAČUN!

Blago, ki je na voljo v spletni trgovini www.nakit-kamen.si , je možno kupiti tudi v naših prodajalnah v Ljubljani (natančni podatki so v rubriki PRODAJNA MESTA oz. na koncu te strani). Naš prodajni program obsega različne vrste nakita in darilne izdelke. Ponudba velja do odprodaje zalog.

PONUDBA TEDNA je akcijska prodaja izdelkov samo v spletni trgovini!

Srebrni in zlat nakit

Vsi izdelki iz plemenitih kovin (srebro, masa > 7 g  in zlato > 1 g) v spletni trgovini in na naših prodajnih mestih so skladno z določbami Zakona o izdelkih iz plemenitih kovin pred začetkom prodaje testirani in označeni s strani Urada za meroslovje RS. Skladnost izdelkov s predpisanimi tehničnimi zahtevami potrdi Urad z oznako skladnosti. Oblike oznake skladnosti (t. i. državnih žigov) so določene v Odredbi o oblikah oznak skladnosti in znakov za označevanje čistine ter o načinu označevanja čistine na izdelkih iz plemenitih kovin (Ur. list RS, št. 109/00). Vsak izdelek opremimo z navodili za nego in vzdrževanje.

 

Nakit iz biserov, dragih in poldragih kamnov

Naši začetki oblikovanja, izdelave in prodaje nakita segajo v leto 1994. Poznavanje in izkušnje smo nabirali na mednarodnih sejmih in pri proizvajalcih in brusilcih širom po svetu. Za vse izdelke vrednosti nad 30 € izdajamo Certifikat o kvaliteti. Za nego in vzdrževanje nakita vas prosimo, da preberete rubriko Nega nakita v naši spletni trgovini.

Cene izdelkov in dostave

Cene izdelkov in dostave (poštnine) so v evrih (EUR) z vključenim DDV.
Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.

Naročanje izdelkov (nakup)

Za ogled izdelkov, brskanje po vsebinah ipd ne potrebujete predhodne registracije.
Izberite kategorijo izdelkov (npr. Biseri). Vse izdelke si lahko še dodatno filtrirate. S klikom na želen izdelek se vam odpre podstran s podrobnejšim opisom in sliko izdelka. Ko se odločite za nakup, s klikom izberete izdelek in izberete gumb "DODAJ V KOŠARICO". V vaši košarici nato zbirate in dodajate ali brišete izdelke po vaši želji.
Ko ste izbiranje zaključili, izberete gumb "NA BLAGAJNO", kjer so tri stopnje:
1/3 Preverite količino in zneske vseh vnešenih artiklov v košarici.
2/3 A ) Prijava uporabnika: ob prvem nakupu je potrebno izpolniti vsa navedena polja in se registrirati. Če ste že kupovali in imate uporabniško ime (vaš e-mail) in geslo, se lahko prijavite tu ali pa že predhodno na povezavi zgoraj desno »Prijava«.
2/3 B ) Dostava in plačilo: Izberete način plačila (možnosti so: Po povzetju; Plačilo po predračunu; Plačila s kreditnimi karticami (Visa, Eurocard, Diners), način dostave in naslov za dostavo.
3/3 Oddaj naročilo: Izpiše se vam povzetek vašega naročila, ki ga še vedno lahko spreminjate (BRIŠETE ALI DODAJATE) s klikom na gumb "NA BLAGAJNO", ki se nahaja v oknu "VSEBINA KOŠARICE" (desni rob ekrana zgoraj) in nato ponovite stopnji dve in tri. Ko ste preverili ali spremenili naročilo in ste z nakupovanjem zaključili, kliknite gumb "ODDAJ NAROČILO".
S klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom Splošnih pogojev, ki so tu navedeni in z njimi v celoti soglašate in da ste bili na te pogoje ob registraciji izrecno opozorjeni.

Izpiše se vam povzetek vašega naročila z zaporedno številko in vsemi relevantnimi podatki. Naročilo lahko tudi natisnete. Kopija naročila se odpošlje tudi na vaš elektronski naslov.
Če sporočila ne bi sprejeli v nekaj urah, vas prosimo, da nas o tem obvestite na tel. št.: 01/43 62 334 (8.00 – 16.00 ure) ali na naš elektronski naslov.
Za plačilo po predračunu nam prosim v koraku 2/3B pod opombe (dodatno sporočilo) napišite, da želite plačilo po predračunu in poslali vam bomo predračun v najkarajšem možnem času po e-pošti ali na vašo željo po faksu ali pošti.

Dostava Pošta Slovenije

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava v Sloveniji velja za naročila v skupni vrednosti nad 30,00 EUR, v kolikor ni določeno drugače.

Cena poštnine:
1. Pri nakupih manjših od 30,00 € je cena redne dostave 3,87 €.
2. V primeru, da želite dostavo v istem dnevu (Izbira opcije dostave: Hitra pošta - dostava isti dan), je cena 9,90 €.
3. Izbira opcije dostave ( POŠTA SI- EVROPA) je namenjena izključno za naročnike izven Slovenije (evropske države). Izračun poštnine se opravi na podlagi države prebivališča, ki ga navedete ob registraciji (vnosu naslova prebivališča).

Rok dostave
Predvideni rok dostave, ki velja za naročila, oddana do 15. ure delovnega dne, je naslednji delovni dan. Pošta Slovenije po pogodbi zagotavlja dostavo v Sloveniji najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je to običajno že naslednji dan. Status vašega naročila lahko spremljate ob kliku na povezavo, ki ste jo prejeli v potrditvi vašega naročila po elektronski pošti. Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na tel. št. 01/43 62 334 (8h– 16h) ali na naš elektronski naslov info.kamen@orbis.si

Plačila (načini plačila)

  • Po povzetju (gotovina ob prevzemu)
  • Plačilne kartice (Visa, Mastercard, Diners)
  • Plačilo po predračunu (fizične in pravne osebe)

Po povzetju

Naročeno blago plačate dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu. Pošta Slovenije za posredovanje plačila zaračuna kupcu 1,05 EUR provizije.

Plačilo po predračunu

Po izbiri opcije (2/3 B ) Dostava in plačilo) in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na tel. št.: 01/43 62 334 (8h – 16h) ali na naš elektronski naslov. Blago vam bomo odpremili najkasneje naslednji delovni dan po prejetem plačilu.

Plačilne kartice

Plačilo je možno s kreditnimi karticami MasterCard, Visa in Diners. V stopnji izbire plačilnega sredstva 2/3 B - Dostava in plačilo, iz nabora kreditnih kartic izberite vrsto kartice. Po oddaji naročila na www.nakit-kamen.si boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s kreditnimi karticami (BANKART, Mega pos). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV!), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačila za kupce iz tujine

  • Plačilo je možno s kreditnimi karticami MasterCard, Visa, Diners, in Karanta ali
  • Plačilo po predračunu

Pri stopnji 2/3 B ) Dostava in plačilo obvezno izberite dostavo za tujino – POŠTA SI - Evropa (6 €) ali Izven Evrope (15 €) . V kolikor ne boste izbrali ustrezne poštnine, vas bomo pozvali, da doplačate in bomo naročilo obdelali šele po prejetem doplačilu! V KOLIKOR BI IMELI PRI NAROČANJU IZ TUJINE KAKRŠNEKOLI TEŽAVE, NAS O TEM OBVESTITE IN Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI!

Podatki za nakazila iz tujine:
Naziv in naslov banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Trg republike 2, SI-1520 Ljubljana
Imetnik računa Orbis,Ljubljana, d.o.o., Dunajska 21, 1000 Ljubljana
IBAN : SI56 0204 4001 5320 517
Koda SWIFT oz. BIC: LJBASI2X

Odstop od pogodbe

Kupec ima nepreklicno pravico odstopa  v 14 dneh od prejema blaga na e-naslov info.kamen@orbis.si oz. po pošti na naslov Orbis, Ljubljana, d.o.o., Dunajska 21, 1000 Ljubljana. Kupec to lahko stori z nedvoumno izjavo o odstopu od pogodbe v pisni ali elektronski obliki ali z izpolnitvijo obrazca - povezava na Obrazec za odstop/vračilo. Potrošnik ima v skladu s 1. odstavkom 43/č člena ZVPot pravico, da prejeto blago vrne v roku 14 dni po sporočilu iz 1. odstavka 43/č člena ZVPot oz. po sporočilu o odstopu od pogodbe.

Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga le v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. V nasprotnem potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga v skladu z 8. odstavkom 43/d čl. ZVPot, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Kupec pa je v primeru odstopa od pogodbe dolžan nositi stroške pošiljanja, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.
Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.
Ob vračilu pošiljki priložite originalen račun in navedite tudi svoj transakcijski račun.

Blago morate vrniti najkasneje v 14 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe na naslov Orbis, Ljubljana, d.o.o., Dunajska 21, 1000 Ljubljana (za www.nakit-kamen.si).
Pravica do odstopa od pogodbe vam ne pripada za izdelke izdelane po vaši želji, naročilu in po meri (Poročni in zaročni prstani, biserne ogrlice po meri, Viktorijanski nakit, predelava, povečanje ali pomanjšanje, ipd).

Reklamacije in vračila

Potrošnik lahko v primeru, da je prejel napačno vrsto blaga v primerjavi z naročenim ali poškodovano blago  le-to reklamira  v roku osmih (8) dni od prevzema blaga tako, da pošlje izpolnjen obrazec za vračilo blaga, (na voljo na povezavi obr. Reklamacija) skupaj s kopijo originalnega računa, na naš naslov naveden zgoraj. V primeru reklamacije, lahko potrošnik, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo izdelka, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.
Izdelki, ki jih vračate, naj bodo nerabljeni in nepoškodovani ter v originalni embalaži in z vsemi prejetimi dodatki.

Stvarne napake

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih po prevzemu (25 b člen ZVPot). Napaka je stvarna:
če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet,
če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Nesoglasja in spori

Morebitna nesoglasja ali spore, nastale glede tolmačenja ali izvajanja "Splošnih pogojev", stranki rešejute sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možen, je pristojno sodišče v Ljubljani

Varstvo podatkov

S klikom na gumb »PRIJAVI SE « dovoljujete, da Orbis, Ljubljana, d.o.o. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali (ponudba, račun, komunikacija v zvezi z vašim naročilom, pošiljanje informativnega gradiva).
Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Občasno vas bomo po e-pošti seznanili z novostmi v naši ponudbi.
Pisno ali po telefonu lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v 5 dneh obvestimo.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

Podatki o straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Za eventualne napake ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

Za več informacij in pomoč smo vam na voljo na spodnjih kontaktih:

SPLETNA PRODAJA:
ORBIS, LJUBLJANA, D.O.O.Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 436 23 34
E-mail: info.kamen@orbis.si
Delovni čas: ponedeljek - petek: 09:00 - 17:00 ure

REDNA PRODAJA:
PE KAMEN TRGOVINA, Stari trg 32, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 426 99 75
Delovni čas - poletni (15.5. - 15.9.): ponedeljek - petek: 10.00 - 19.00  ure in sobota: 9.30 - 16.00 ure
- Zimski: ponedeljek - petek: 9.00 - 19.00  ure in sobota: 9.00 - 15.00 ure; v decembru od 9.00 - 19.00 ure
PE KAMEN TRGOVINA, Dunajska cesta 23, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 236 14 30
Delovni čas: ponedeljek - petek: 9.00 - 19.00 ure in sobota: 9.00 - 13.00 ure

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.
VKLOPI RAZUM - ZAHTEVAJ RAČUN!

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.