0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Nakit je pomemben in očarljiv okras vsake ženske. Izbiramo ga skladno s svojimi željami in za različne priložnosti.

Ena od najbolj posebnih je gotovo poroka.  Že v davnih časih je veljal običaj, da je nevesta nosila bisere. Ker so prelepi, naravni in večni. Dajejo žareč videz in vplivajo na dobro počutje. Varujejo pred slabimi vplivi. Simbolizirajo čistost, nedolžnost in zvestobo. So simbol bogastva in blagostanja ter porok zemeljske sreče.

V trgovinah Kamen, kjer smo specializirani za prodajo nakita z dragimi in okrasnimi kamni, posvečamo posebno pozornost tudi nakitu iz biserov.

Biseri nastajajo v školjkah dolgo vrsto let. So polni skrivnosti in raznih zgodb. In če se vam zdi, da so vsi videti približno enako, boste po obisku v trgovini Kamen morali priznati, da si res niti dva bisera nista enaka in da se med sabo razlikujejo tako po lesku, površini, obliki, barvi kot velikosti.

Neveste si rade nadenejo biserne uhane, pa tudi ogrlice in zapestnice. Naši modeli so mladostni ali klasično elegantni in sledijo modnim trendom, zato smo prepričani, da boste vaš poročni nakit vzljubile in ga nosile tudi ob drugih priložnostih. Naj vam ostane v večen spomin na prelep poročni dan.

In še to: Nakit izdelujemo tudi po naročilu, po vaših željah. 

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.