0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Varstvo osebnih podatkov

1.Upravljavec

Lastnik in upravljalec spletnega mesta www.nakit-kamen si:

Uradno ime podjetja:  Orbis, Ljubljana, d.o.o.
Sedež podjetja: Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana,  Slovenija
Zakoniti zastopnik:  Ljubislav Pišlar

2.Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo naslednje podatke

  • naslov elektronske pošte,
  • ime in priimek

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Zbrane osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

  • Prodaja, marketing,
  • Podpora strankam.

 

3.Iznos

Zbrane osebne podatke hranimo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

4.Obdobje hrambe

Zbrane osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

               

5.Kako varujemo zbrane osebne podatke

Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj navedene namene,jih ne tržimo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Spletna stran www.nakit –kamen.si gostuje na varnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom. Vedno posredujemo samo vsebine in informacije, nikoli pa ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih  kriminalcev.

 

6.Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo lahko pošlje na e-naslov  info.kamen@orbis.si ali pisno po pošti na sedež podjetja.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v tem dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Naše podjetje spoštuje vašo zasebnost  , zato na spletni strani www.nakit-kamen.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur.l. RS št. 94/07 in GDPR).

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da vsakomur  pomagamo pri uveljavljanju njegovih pravic.

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.