0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

V trgovinah Kamen - in po novem tudi na daljavo – po pošti, nudimo storitve popravil nakita in izdelavo nakita po meri. V kolikor se boste oglasili v prodajalni, vam bodo v pomoč izkušene in prijazne prodajalke.

Tisti, ki vam naše prodajalne niso pri roki, pa lahko storite takole:

1) Na e-naslov info.kamen@orbis.si nam pošljite zelo natančen opis željenega popravila ali druge storitve. Po možnosti k sporočilu priložite tudi fotografijo. Nakit, ki ga želite popraviti, podaljšati, prenizati ali izdelati povsem po vaših željah, mora biti zelo natančno opisan s čimveč podatki, kot so dolžina, število sestavnih delov, teža ipd.

2) Če vam to ne gre od rok, nas lahko pokličete na tel. 01 / 436 23 34 (tajništvo), kjer vam bomo prav tako svetovali in vam pomagali.

3) Ko bomo prejeli vaše naročilo, vam bomo sporočili:

  • okvirno ceno storitve,
  • rok izvedbe ( pri popravilih, kjer npr. posameznih delov ni na zalogi ),
  • razne druge pomembne detajle, npr. vrsto ali velikost zaponke, naše kreativne predloge in podobno

4) V kolikor se boste odločili za popravilo, nam ga boste poslali skupaj z evidenčno številko, ki vam jo bomo predhodno dodelili, na naš naslov.

Mi pa bomo storili vse, da bo vaš nakit popravljen kakovostno in v ustreznem roku.

Naše najpogostejše storitve:

Enostavno nizanje ogrlice opravimo, če je le-ta strgana, dotrajana, jo želimo podaljšati ali spremenite njen videz. Običajno uporabljamo tanko jekleno pletenico ( 0,3 do 0,8 mm) ovito v silikonski ovoj.

Za zahtevno nizanje štejemo, kadar so sestavni delci različni po velikosti in obliki in je zato delo bolj zamudno.

Vozlanje običajno uporabljamo pri morskih biserih in dražjih kamnih.

Lomljen nakit ( strgane verižice, zlomljeni uhani, izpadli kamni ipd ) – tovrstna popravila izvajamo izjemoma - glede na vrsto nakita, razpoložljivost rezervnega materiala in predvsem vrednost popravila.

Naj vas spomnimo, da po telefonu lahko določimo le predvideno ceno storitve, natančno ceno pa določimo po izdelavi. V kolikor bi cena odstopala zaradi zahtevnosti popravila ali napačnih oz. nepopolnih podatkov o izdelku, stranko vedno pokličemo, zato vas tudi prosimo za telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času. Zavezujemo se, da vaših podatkov ne bomo uporabljali v druge namene. Storitev se plača ob prevzemu ( PO POVZETJU ). K ceni popravila prištejemo še stroške pošiljanja v vrednosti 3,00 € ( teža do 500 g ).

Pomembno: Opozarjamo vas tudi, da svoje izdelke v popravilo pošiljate na lastno odgovornost, zato jih ustrezno zapakirajte proti poškodbam.

Cenik popravil:
 

  VRSTA PORAVILA Šifra cena EUR
1 vozlanje ogrlice (dolžina do 48cm) POPN101 34,80
2 enostavno nizanje ogrlice (dolžina do 43cm) POPN01 12,80
3 zahtevno nizanje ogrlice POPN02 19,90
 
4 enostavno nizanje zapestnice POPN03 9,80
5 zahtevno nizanje zapestnice POPN04 14,80
6  zaponka - enostavna PKO032 5,90
7 zaponke po izbiri vprašajte! od 9,00 dalje
 
8 lepljenje kapic POPN05
5,40
9 luknjanje kamnov POPN06 5,40
10 nizanje in manjše popravilo POPN07 14,80
 
11 vračilo popravila naslovniku POST01 3,80

Cene vključujejo DDV.

Prodajna mesta, ki so vam tudi na voljo za oddajo popravil:

Hvala za zaupanje.

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.