0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Zdravilna moč kamnov

Dragi in poldragi kamni

so zaradi pisanih barv in oblik od nekdaj navdihovali ljudi. Pri obredih religiozne narave so jih uporabljala že primitivna ljudstva. Že v Starem Egiptu so jih uporabljali tudi kot nakit. Verjetno so bili najprej amuleti z religioznimi simboli, kasneje pa razni obeski, ogrlice, zapestnice in prstani. Z nakitom so se krasile vse očarljive ženske.

Skozi stoletja se je oblikovanje nakita razvilo v pravo umetnost. Pri tem so nepogrešljivi dragi in poldragi kamni ter biseri, korale, školjke in jantar.

Tak nakit je lep in privlačen zaradi moči, ki jo imajo kamni. Izbrati pravi nakit pomeni z njim poudariti svojo notranjo lepoto. Zato izberite nakit Kamen. Pri nas imajo kamni srce.

 

V ezoteriki pravijo, da nastanejo bolezni zaradi blokad energijskih valovanj. Podobna energijska valovanja naj bi bila tudi v mineralih. Če spravijo ta nihanja v ravnovesje, se medsebojno izničijo. Pri tem uporabljajo različne tehnike: masaže, kopeli, postavljanje energetskih polj, meditacijo.

Tovrstna pomoč ni nadomestilo za obisk zdravnika!

 

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.