0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

ATLANTIDSKI  prstan - moški obseg
ATLANTIDSKI  prstan - moški obseg ATLANTIDSKI  prstan - moški obseg ATLANTIDSKI  prstan - moški obseg
Material: Srebro 925
Kako izbrati velikost?
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 48,90€
Dodaj v košarico

Atlantidski prstan je narejen po načrtih iz starodavnega Egipta. Oblika tega prstana s tremi črtami, šestimi piramidami in dvema enakostraničnima trikotnikoma, ki je ezoterična oblika s pomembnimi učinki, oddaja posebna mikrovalovanja, t.i. sevanje oblik. Ne gre torej za kak talisman ali fetiš, ampak za odkritje fantastičnih funkcij mikrovalovne fizike, s katero se ukvarja radiestezija. Ima tri glavne funkcije:
Zaščita - V dolgih letih proučevanja se je atlantidski prstan s svojo energetsko obliko pokazal kot močan sprejemnik kozmične energije, ki je odlična zaščita proti negativnim sevanjem kakršegakoli izvora, celo pri avtomobilskih nesrečah, kot kažejo številna pričevanja. Z njim se zavarujemo tudi pred škodoželjnostjo, agresijo in prekletstvi.
Zdravljenje - Prstan ne zdravi neposredno, ampak le obnovi zablokirane energetske tokove. Raziskovalci so dosegli zanimive rezultate pri nevrovegetativnih motnjah in krvnem obtoku. Prstan blaži poškodbe in organske motnje, ponovno vzpostavlja funkcije, ki so bile motene in odpravlja bolečine. Učinek prstana je odvisen od funkcije, ki jo imajo posamični prsti v odnosu do določenih telesnih funkcij in organov:
Palec: dihalni organi; Kazalec: živčni sistem, vitalnost; Sredinec: kosti;
Prstanec: genitalije, srce, simpatično in parasimpatično živčevje, prebavila, črevesje; Mezinec: krvni obtok
Intuicija - Če nosimo atlantidski prstan, se nam poveča intuicija, percepcija in telepatske sposobnosti, s katerimi so med seboj komunicirali egipčanski svečeniki. Odpirajo se nam velike perspektive mentalne odprtosti. Učinkovit je pri najrazličnejših parapsiholoških fenomenih in tehnikah, ki so bile neznane celo Egipčanom kot dedičem Atlantide.
ČIŠČENJE PRSTANA - Za energetsko čiščenje uporabimo kristal kamene strele (lahko tudi piramido) - prstan nataknemo na kristal in ga pustimo čez noč, da se očisti in osveži. Mehansko prstan normalno čistimo tako kot ostali nakit s krpico za srebrni nakit ali npr. z "magic" gospodinjsko krpico. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri velikosti pokličite na telefon 01/436 25 47 in z veseljem vam bomo pomagali. Atlantidski prstan za ženske ali moške sta popolnoma enaka po obliki in delovanju. Razlika je le v velikosti (obsegu).
 Sorodni artikli:

ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek
34,90€
Nihalo iz ametista Nihalo iz ametista
19,90€
Nihalo iz kamene strele Nihalo iz kamene strele
19,90€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2023 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.