0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Pomoč pri izbiri

V želji, da bi vam olajšali pregled po naši ponudbi in izbiranje, smo pripravili vrsto pripomočkov za izbiranje  - FILTRI, ki se vam odprejo ob levem robu strani po kliku na izbrano kategorijo in nato podkategorijo v prodajnem programu. Tako lahko v vsaki kategoriji izdelkov dodatno ožite izbor s FILTRI, ki so navedeni: Vrsta kamna, Barva, Obseg, Material, Dolžina, Velikost kroglic oz. kamnov, Velikosti biserov in podobno.

Bodite pozorni tudi na rubriko UPORABNO in INFORMACIJE, kjer lahko npr. izveste, kateri kamen pripada določenemu nebesnemu znamenju (horoskop) ipd. Predvsem pa se zanesite nase in na tisto, kar vas privlači!

Ko kupujete darilo, je pomembno, da pri izbiri prstanov ali ogrlic poznate velikost oz. dolžino, ki ustreza obdarovanki ali obdarovancu. Dodatna vprašanja obdarovancem ali osebam, ki jih morda poznajo bolje od vas, niso nikoli odveč.

Če potrebujete dodatne informacije o izdelkih, ki so v vašem ožjem izboru, vam bomo z veseljem pomagali z informacijami in nasveti po elektronski pošti info.kamen@orbis.si ali na tel. št.: 01/43 62 334.

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.