0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Nega nakita

Nakit

ima lahko dolgo življenjsko dobo, če ga pravilno shranjujete in negujete. Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate težja fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Srebrn nakit

občasno obrišite s posebnim čistilom ali s krpico za čiščenje srebra. Očistimo ga tudi v trgovinah Kamen.

Nakit iz poldragih kamnov

enkrat tedensko obrišite z mehko krpico, najboljša je tista iz mikro vlaken. Lahko ga, če ni nanizan na bombažno nit,  tudi nežno skrtačite in sperete z mlačno vodo. Nato ga temeljito obrišite z mehko krpo.

Nakit iz biserov

občasno obrišite z mehko krpo.  Če so vaši biseri vozlani, je dobro, da vsaj vsaki dve leti preverite stanje vozlov in niti. Če opazite, da je vaša ogrlica ali zapestnica natrgana ali močno raztegnjena (med biseri ali pri zaponki je več kot cca. 7 mm razmaka),  vam priporočamo, da jo prenizate oz. popravite. V nasprotnem jo lahko izgubite ali se vam razsuje.

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2024 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.