0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek

ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek
Material: Srebro 925
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: 25,90€
Dodaj v košarico

ATLANTIDSKA PLOŠČICA - obesek je narejen po načrtih iz starodavnega Egipta. Ima tri glavne funkcije - nosi se za zaščito, ezoterično zdravljenje in intuicijo.
Oblika tega obeska s tremi črtami, šestimi piramidami in dvema enakostraničnima trikotnikoma je ezoterična oblika s pomembnimi učinki.Oddaja posebna mikrovalovanja, t.i. sevanje oblik. Ne gre torej za kak talisman ali fetiš, ampak za odkritje fantastičnih funkcij mikrovalovne fizike, s katero se ukvarja radiestezija. Velikost 38 x 9 mm, teža je 4,2 g.
Zaščita
V dolgih letih proučevanja se je atlantidski obesek s svojo energetsko obliko pokazal kot močan sprejemnik kozmične energije, ki naj bi bila odlična zaščita pred negativnim sevanjem kakršegakoli izvora, kot kažejo številna pričevanja. Z njim se lahko zavarujemo tudi pred škodoželjnostjo, agresijo ali magijsko agresijo, pred fetišizmi in prekletstvi.
Ezoterično zdravljenje
Obesek ne zdravi neposredno, ampak le obnovi zablokirane energetske tokove. Raziskovalci so dosegli zanimive rezultate pri nevrovegetativnih motnjah in krvnem obtoku. Obesek naj bi blažil poškodbe in organske motnje in ponovno vzpostavljal funkcije, ki so bile motene, odpravljal naj bi tudi bolečine.
Intuicija
Če nosimo atlantidski obesek, se nam poveča intuicija, percepcija in telepatske sposobnosti, s katerimi so med seboj komunicirali egipčanski svečeniki. Odpirajo se nam velike perspektive mentalne odprtosti. Učinkovit je pri najrazličnejših parapsiholoških fenomenih in tehnikah, ki so bile neznane celo Egipčanom kot dedičem Atlantide.


 


Dodaj k nakupu:
Sorodni artikli:

ATLANTIDSKI  prstan - ženski obseg ATLANTIDSKI prstan - ženski obseg
39,90€ (-29 %)
28,50€
Nihalo iz kamene strele Nihalo iz kamene strele
19,90€ (-25 %)
14,90€
Nihalo iz ametista Nihalo iz ametista
19,90€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2020 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.