0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

ČRNI TURMALIN na vrvici
Kamen: Črni turmalin
Dolžina: 80 cm
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 12,90€
Dodaj v košarico

Obesek ČRNI TURMALIN na vrvici za prilagajanje dolžine od 40 - 80 cm; usnje ali bombaž. Dve velikosti obeska: A) 20 x 30 mmB) 25 x 40 mm.
Je kamen ljubezni, lepote in harmonije. Deluje na srčni center in poveča vpliv VENERE. Neodločna TEHTNICA se s pomočjo turmalina lažje odloči za pot ljubezni in resnice. Ljubezen ozdravi misli, misli ozdravijo čustva, čustva pa naše fizično telo. TURMALIN prinaša ravnotežje med nebom in zemljo. TEHTNICA se z njegovo pomočjo lažje izraža, prinaša pa tudi harmonijo v vsako družbo. TURMALIN vsebuje magnezij, ki čisti kri in zdravi bolezni ledvic. Skrbi za pravilno delovanje srca. Slika je simbolična - naravni kamni se malenkostno razlikujejo po obliki. Sorodni artikli:

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2023 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.