0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Obesek KAMENA STRELA - FANTOM KVARC
Obesek KAMENA STRELA - FANTOM KVARC Obesek KAMENA STRELA - FANTOM KVARC Obesek KAMENA STRELA - FANTOM KVARC
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 19,90€
Dodaj v košarico

Obesek iz kamene strele  - top kvaliteta in mistična oblika z več vrhovi znotraj kristala, ki so nastali ob formiranju kristala in mu dajejo fantomski videz. Vrhovi znotraj kristala so označeni na tretji sliki. Velikost obeska cca, 12,6 x 45 mm, teža 6,5 - 12 g. Izdelan je iz medicinske žice.
Kamena strela je prozoren ali malo mlečen kristal z rahlimi meglicami. Spada v v skupino kvarčnih (kremenovih) kristalov. Zaradi svoje barve je univerzalen - bela nosi v sebi vso mavrico. KAMENA STRELA je zelo močen kamen, primeren za vse znake zodiaka. Krepi telo in duha, usklajuje um in varuje pred vsemi negativnimi energijami.
Obesek lahko nosite na srebrni verižici, usnjenem ali bombažnem traku. Ob naročilu ga dobite skupaj s trakom > vrstro izberete pod atributom Material:.
Kristal je nedvse primeren tudi za energetsko čiščeneje atlantidskega prstana.


Dodaj k nakupu:
Sorodni artikli:

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2019 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.