0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

ČAROIT (Rusija)
ČAROIT (Rusija) ČAROIT (Rusija)
Kamen: Čaroit
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 11,90€
Dodaj v košarico

Charoite je eden najbolj dragocenih in redkih mineralov. Nahajališče je le na enem mestu - masiv Murunski ob reki Chara v Jakutiji - po reki je dobil tudi ime.
ČAROIT je kamen preobrazbe. Stimulira kronsko in srčno čakro, združi njune energije, da očisti avro in negativno energijo pretvori v zdravljenje in obnovi energijo  fizičnega in čustvenega telesa. Odpira naša srca in spodbuja brezpogojno ljubezen. Zmanjšuje stres in skrbi. Čaroit stimulira in uravnava krvni tlak in utrip. Izboljša spanje, premaga nespečnost in ublaži nočne more. Dve velikosti: A. 20 x 25 mm, 4 g; B. 55 x 15 x 5 mm (ploščice, AA kvaliteta), 7 g. Slika je simbolična - naravni kamni se razlikujejo po obliki in barvi.Sorodni artikli:

Obesek ČAROIT na vrvici Obesek ČAROIT na vrvici
19,90€
Obesek Čaroit AA
Obesek Čaroit AA
19,90€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2021 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.