0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Led svetilka HIMALAJSKA SOL krogla 80 mm
Led svetilka HIMALAJSKA SOL krogla 80 mm Led svetilka HIMALAJSKA SOL krogla 80 mm Led svetilka HIMALAJSKA SOL krogla 80 mm Led svetilka HIMALAJSKA SOL krogla 80 mm
Velikost kamna: 80 x 80 mm
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 18,90€
Dodaj v košarico

Led svetilka himalajske soli (krogla 80 mm) na lesenem podstavku je izredno dekorativna z atraktivnim spreminjanjem barve svetlobe (glej slike).
Svetilka iz kristalov himalajske soli velja za zdravju koristen naravni ionizator zraka, ki ob pomoči toplote žarnice˝proizvaja¨dovolj ionov, da očisti in izboljšuje zrak. Ta je tako bolj svež in podoben tistemu v naravi, hkrati pa preprečuje in odpravlja posledice, ki so pogoste zaradi pomanjkanja negativnih ionov: glavoboli, pomanjkanje koncentracije, nespečnost, brezvoljnost. Svetilka je v lični kartonski embalaži (3. slika), priložen je el. vodnik za priklop na računalnik ali USB polnilec.

 Sorodni artikli:

Svetilka HIMALAJSKA SOL srednja Svetilka HIMALAJSKA SOL srednja
29,90€
Svetilka ROŽEVEC 23 X11,5 cm Svetilka ROŽEVEC 23 X11,5 cm
79,90€
SVETILKA SELENIT 10 x 20 cm SVETILKA SELENIT 10 x 20 cm
69,90€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2019 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.