0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Obesek LABRADORIT na vrvici 23 x 40 mm
Material: Usnje
Velikost kamna: 40 x 30 x 10 mm
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: 19,80€
Dodaj v košarico

LABRADORIT - VODNAR  Obesek labradorit na vrvici. Velikost obeska cca. 23 x 40 x 10 mm. Dolžina vrvice je prilagodljiva od 45 - 80 cm.
Je modro zelen kamen. Ko ga primeš v roko, oživi in pokaže svojo električno modro barvo. S to barvo deluje na grlni center. VODNARJU pomaga, da lažje uresniči svoje ideje. LABRADORIT je kamen, ki odpira vrata v nov čas, v Vodnarjevo dobo. Lastnika navdihne z željo po prijateljskem druženju, plemenitosti in popolnosti. Priporočljivo je, da ga nosijo ljudje, ki imajo v življenju velike probleme. Pomaga tudi pri denarnih težavah. Približa pot, kako z novimi idejami tudi kaj zaslužiti. Pomaga pri bolečinah v križu in trtici, saj te navadno nastanejo ob skrbi za denar. Vsebuje majhno količino železa, zato deluje tudi proti anemiji.
Slika je simbolična - gre za naravne kamne, ki se lahko malenkostno razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.Sorodni artikli:

LABRADORIT na vrvici - VODNAR LABRADORIT na vrvici - VODNAR
12,50€
LABRADORIT - VODNAR LABRADORIT - VODNAR
4,50€
DENDRIT OPAL - VODNAR DENDRIT OPAL - VODNAR
3,90€
LABRADORIT - VODNAR LABRADORIT - VODNAR
4,08€

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2019 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.