0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 30 EUR

Spletna trgovina z nakitom

Diamant naravni kristal - Octaeder

Diamant naravni kristal - Octaeder
Diamant naravni kristal - Octaeder Diamant naravni kristal - Octaeder Diamant naravni kristal - Octaeder Diamant naravni kristal - Octaeder
Izdelek je na zalogi
Spletna cena: od 58,90€
Dodaj v košarico

Diamant je najbolj poznan in cenjen dragi kamen, ki je nastal globoko (150 km in več) v zemeljski skorji pri visoki temperaturi in pritisku. Sestavljajo ga samo atomi ogljika povezani s kovalentnimi vezmi v trdo atomsko mrežo. Je najbolj trd (58 x trši) material na zemlji. Večina diamantov je na površino prišla z vulkankimi izbruhi. Kristal oktaedrne oblike je kamen korenske čakre in simbol čistosti, predanosti in zvestobe. V življenju prinaša ljubezen, svetlobo in utrjuje medsebojne odnose. Na izbiro več velikosti: 1) 6,1 x 6,6 mm, 1,8 Ct; 2) 6,4 x 6,6 mm, 1,5 Ct - sivo bela barva; 3) 5,7 x 4,3 mm, teža 1,2 Ct (lep kristal s pravilnimi robovi; 4) 5,9 x 6,6 mm, 1,5 Ct.Sorodni artikli:

Želiš prejemati obvestila?

Prijavi se na E-novice

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da ORBIS, Ljubljana d.o.o. interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail info.kamen@orbis.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
© 2021 ORBIS, d.o.o., vse pravice pridržane.